zaterdag 11 mei 2013

Een soort van laatste keer in Groningen

Gekocht: Groningen, Groningen
Gisteren en eergisteren was ik een soort van voor de laatste keer in Groningen. Aangezien Dennis aanstaande dinsdag hier heen verhuisd en als we er heen gaan zal het eigenlijk alleen voor bezoek zijn. Toch wel een beetje maf was het toen ik weer naar huis ging gisteren maar ook super fijn. 

Natuurlijk moest er een postkaartje gekocht worden als aandenken. Uiteindelijk kocht ik er drie (2+1 gratis) waarvan ik er waarschijnlijk twee ga versturen. Maar ik vind de andere twee stiekem ook erg leuk dus misschien verdwijnen deze uiteindelijk gewoon in mijn eigen kaartjes map! 

5 opmerkingen:

 1. Mooi, komt me bekend voor die stad :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kan me er wel iets bij voorstellen, maar ik hoop dat ik jullie nog vaak mag ontvangen. Voor als nog komen jullie toch nog deze kant op voor een muziek optreden in de Oosterpoort heb ik begrepen dus tot gauw. groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heerlijk en wel fijn om in je eigen plaatsje te blijven lijkt mij! Hoewel ik het niet vervelend vind in het dorp van vriendjelief te zijn! Veel geluk samen <3 =)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een leuk aandenken en super fijn dat Dennis dichterbij komt te wonen, ik weet nog wel dat ik dit toen ( 4 jaar geleden) ook super fijn vond. Geen dagen meer zonder elkaar, geen lange reizen meer..
  Enjoy!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Was ook wel gek om je voor de laatste keer uit te zwaaien, haha ^^

  BeantwoordenVerwijderen