zondag 11 augustus 2013

Mini vakantie naar Maastricht - Dag #2

Allereerst wilde ik even laten weten dat wij dit weekend niet naar het festival gaan dus de postkaartjes die ik zou versturen gaat niet door. Jullie hebben ieder geval nog wat tegoed van mij (:!
 
♥♥♥ 
 
Gekocht: Valkenburg, Nederland


Zoals het postkaartje al doet vermoeden gingen we de tweede dag naar Valkenburg toe! Aangezien we er maar zo'n kleine 12 minuten met de trein vanaf zaten en een bezoekje aan de grotten toch echt een must is! En zo kwam het dat we rond een uurtje of 10 al in Valkenburg stonden. Meteen richting de gemeente grot waar we om 10 over half 11 een rondleiding kregen van Ellen. Samen met nog drie andere, die gezellig uit belgie kwamen (altijd leuk dat accent). Het leuke aan deze rondleidingen is toch altijd wel dat het elke keer weer anders is. En omdat we met een kleine groepje waren kregen we ook nog de aandenk plakkaten te zien van een Belgisch wielrenner die vorig jaar iets in Valkenbrug gewonnen had. De drie belgen die mee waren die waren daar namelijk helemaal gek op.

Toen we eenmaal buiten stonden besloten we even ergens wat te gaan drinken en daarna een beetje te shoppen. En bij het eerste winkeltje die we tegenkwam kocht lief iets wat ik al een tijdje wilde hebben. Eenmaal uit gewinkeld gingen we natuurlijk nog opzoek naar een aantal caches en vonden er uiteindelijk vier. Waar er bij eentje ook weer een travelbug in zat! En later op de dag kwame we er achter dat deze helemaal uit Amerika komt. (Hoe leuk is dat!)

Rond een uurtje of vier besloten we weer terug naar Maastricht te gaan waar we even in het hotel uit rusten en weer de stad in doken om te wat te eten en om weer te shoppen. Het was namelijk koopavond en we kochten weer een paar leuke dingen! En dat was eigenlijk dag twee wel zo'n beetje! (Klik weer op meer lezen voor een aantal foto's!)

2 opmerkingen:

  1. Valkenburg was erg mooi! Gaan we zeker nog een keer heen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk leuk! Valkenburg is idd prima te combineren met Maastricht. Fijn dat je een mooie tijd gehad hebt in het zuiden!

    BeantwoordenVerwijderen