donderdag 15 augustus 2013

Count you Blessings #13

Gekocht: Hoek van Holland, Nederland

 
♥♥♥

- De mini vakantie die ik samen had met lief naar Maastricht (dag 1 - dag 2 - dag 3).
- Het notieboekje wat ik kocht, ben er nog steeds verliefd op (kan het niet vaak genoeg zeggen).
- Het er even helemaal uit zijn, ik heb dan ook echt zwaar genoten van deze drie dagen.


- Afgelopen vrijdag waren we al weer een half jaar samen en kreeg ik een mooie ketting. Ik wilde al een tijdje een hartje voor bij de letter D aan mijn ketting. Maar toen ik dit hartje in Valkenburg zag liggen besloot ik toch dat ik liever zo iets wilde hebben.
-Stark die weer helemaal blij was toen we weer thuis waren, elke keer is het weer leuk om te zien hoe blij hij is als we na een paar dagen weer thuis komen
- Het idee dat ik over zo'n twee weken al weer jarig ben.


 - Vriendinnetje Andrea die dinsdag gezellig op bezoek is geweest! 
- Ook viel er woensdag een nieuwe brief van Frida op de deurmat! Het was weer fijn om van haar te horen en haar brief te lezen.
- Gisteren was mijn laatste vakantie dag al weer, of eigenlijk de laatste dag van de twee weken werkeloos zijn. En toen zijn we heerlijk even naar het strand geweest en hebben we daar even gezeten.
- Vandaag dus beginnen bij mijn nieuwe baan. Ik laat mij vandaag maar overvallen maar het is ieder geval fijn dat ik zo snel een baan gevonden heb en mijn inkomsten niet kwijt raak. (Het zou dus kunnen zijn dat het hier weer wat rustiger word nu ik weer aan het werk ga)

4 opmerkingen:

 1. Een leuk lijstje en wat een mooie kaart. Zeehonden zijn zulke leuke dieren =)
  Succes vandaag met je eerste werkdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn lijstje! Succes met je nieuwe baan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om je blog weer eens te lezen, je schrijft leuk en de foto's en postkaarten zijn altijd weer een belevenis. Succes met je nieuwe (oude)baan. Blij voor jullie dat je het fantastisch hebben gehad in Maastricht. Tot gauw

  BeantwoordenVerwijderen