dinsdag 13 augustus 2013

Postcard Blog: Postcard then en now

Tijd voor een nieuwe categorie op Postcards and Memories. Namelijk Postcard blogs! De titel verraad het natuurlijk al, in deze categorie zal ik andere postcard blogs laten zien! Heb jij nog een tip voor mij? Mail mij de url vooral! Of laat een berichtje achter bij één van deze posts. 

♥♥♥

Laatst was ik via bloglovin opzoek naar blogs over postkaartjes en zo belande ik op de blog: Postcards then and now, die geschreven wordt door Howard. Toen ik voor het eerst op deze blog terecht kwam dacht ik meteen: Waarom heb ik dit niet verzonnen? Want het idee achter de blog is echt ontzettend leuk!

Howard schrijft over zijn eigen postkaartjes collectie van oude postkaarten, die allemaal uit Engeland komen. En dan vooral uit west Londen. Waarop dus vooral straten en dat soort dingen te zien zijn. Wanneer hij schrijft over zo'n kaartje laat hij ook meteen zien hoe het er tegenwoordig uit ziet, en hoe leuk is dat? En soms staat er dan ook nog een beetje informatie/geschiedenis bij over de postcard. Klik op meer lezen voor een aantal van deze postkaartjes met de google street foto er bij!


Tollesbury, Essex, Mell Road
Bracknell, Berkshire, Church Road
London, Chiswick Park and Acton Green Station
Q: Vinden jullie het leuk om vaker dit soort posts te zien?
 
Foto's zijn van de blog zelf & google

2 opmerkingen: