zaterdag 9 maart 2013

Pay it Forward


Ik weet niet precies waar het begonnen is maar een tijdje terug zag ik op facebook en verschillende blogs iets nieuws verschijnen. Namelijk een soort van Pay it Forward tag. Op dit moment is het volgens mij een beetje rustig rondom dit geworden. Maar des ondanks wil ik het toch nog een keer doen! Maar ook om deels een beetje te vieren dat mijn verzamelings woede een jaar geleden begonnen is, waar ik vanmorgen al over schreef! 

Bij PIF is het eigenlijk de bedoeling dat je de eerste vijf mensen die reageren een envelopje met allemaal fijne dingen stuurt. Om ze even in het zonnetje te zetten of misschien om die gene op te vrolijken. Zelf heb ik dit steeds mis gelopen maar nu ga ik het gewoon lekker zelf doen! Alleen wel een beetje anders, ik ga namelijk vijf postkaartjes versturen naar de eerste vijf die reageren. Omdat dit gewoon wat meer bij Postcards and Memories past natuurlijk!

Dus wil jij graag een postkaartje thuis ontvangen? Reageer dan snel!
Ik zal dus de eerste vijf mensen die reageren een leuk kaartje versturen! En natuurlijk zou het erg leuk zijn als jij bij die eerste vijf zit je dit door zet op jou blog! (Of je moet het al gedaan hebben natuurlijk.)

5 opmerkingen:

  1. Leuk idee van "Pay it Forwerd" en het is altijd leuk om een kaartje te krijgen, zo kunnen er heel wat mensen als ze meedoen er een warm gevoel aan overhouden. gr ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik was dit berichtje eigenlijk een beetje vergeten, maar ik doe ook graag mee :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Beetje een late reactie maar wat een leuk idee :)

    BeantwoordenVerwijderen