dinsdag 12 maart 2013

Owl you need is love

Gekregen van Dennis (gekocht bij de Hema)


Afgelopen vrijdag besloten Dennis en ik even de stad in te gaan, om onder andere lekker een broodje te eten bij de Hema. Voordat we weer naar buiten gingen liepen we nog een rondje door de winkel en belanden we uiteindelijk bij de postkaartjes, waar dit uilen kaartje meteen opviel. En niet veel later werd het postkaartje afgerekend bij de kassen. Wat mij verder trouwens ook op viel is dat ze tegenwoordig best wel leuke postkaartjes hebben bij de Hema. Vooral deze, aangezien het van wat ander papier gemaakt is wat het weer leuk maakt! (beetje lastig uit te leggen)

Ook wilde ik jullie nog even wijzen op het Pay it Forward blogje! Als je het leuk vind om een postkaartje van mij te ontvangen moet je daar even een kijkje nemen, er zijn nog vier plaatsen over!

7 opmerkingen:

 1. Haha ik zie tegenwoordig overal uiltjes door jou ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. volgens vermaken jullie je opperbest samen en ik zie love-birds.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk kaartje! Valt mij sowieso op dat winkels in het algemeen weer leuke kaarten hebben! Misschien komt het weer terug...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die ken ik! Ik heb de vlinderversie nog thuis liggen. Het is idd ander papier en voelt fijn tussen de vingers!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. P.s als je de kaart stijl qua papier soort en druk leuk vind, moet je eens bij Dille en Kamille gaan kijken! Daar hebben ze erg leuke kaarten! Iig in Zwolle!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja deze is leuk, ik heb hem ook gezien bij de Hema! :)

  BeantwoordenVerwijderen