dinsdag 23 juli 2013

Een postkaartje op een postkaartje

Uit: Den Haag. Nederland - van Mams & co
 

Op 14 juni hoorde ik dat helaas mijn contract bij mijn huidige werk niet verlengd word. De laatste tijd zijn er een hoop mensen overleden en doordat er geen wachtlijst is worden de bedden niet meer gevuld. Waardoor we al met minder mensen zijn en er geen uitzendkrachten meer komen. Ik zag de bui natuurlijk al hangen maar toch kwam het hard aan, want dat het opgezegd word is natuurlijk nooit leuk.. Ondertussen zijn er alleen wel weer een hoop bedden gevuld al zijn het tijdelijke opnames, dus ze hadden mij net zo goed kunnen houden. 

Maar gelukkig is er ook goed nieuws! Want een paar dagen er na verstuurde ik meteen een sollicitatie naar een oude stage plek en misschien raad je het al.. Ik ben er aangenomen! Ik was echt zo blij toen ze belde dat ze vonden dat ik gewoon daarr lekker kon komen werken! Er viel meteen een hele last van mijn schouders, want mijn inkomen verlies ik nu gelukkig niet. Helaas ga ik wel 2 uurtjes minder werken dus ik ga er waarschijnlijk iets op achteruit maar dat maakt me eigenlijk niet zoveel uit. Want ik heb toch werk gevonden in deze tijd en twee uurtjes zijn nou ook niet heel veel. 

En om het te vieren dat ik een nieuwe baan had gevonden kreeg ik dit ontzettend leuke postkaartje door mijn moeder opgestuurd. Wat ze eigenlijk elk keer doet als er iets leuks is hihi! Leuk zo'n moeder die weet dat je 'verslaafd' bent aan postkaartjes hihi!

2 opmerkingen:

  1. Wat fijn dat je zo snel weer iets anders hebt kunnen vinden; gefeliciteerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldig toch dat je zo snel alweer iets anders hebt gevonden, gefeliciteerd! En wat een leuk kaartje

    BeantwoordenVerwijderen