dinsdag 15 januari 2013

Het Piccadilly Circus van vroeger

Uit: Londen, verder onbekend


Gisteren was mijn vader bezig met kasten en laden op te ruimen en toen kwam hij opeens deze mega postkaart tegen, van mijn favoriete stad Londen. Gelukkig dacht die aan mij en al snel kreeg ik de vraag of ik hem wilde hebben. Natuurlijk wil ik dat wel! Ik heb helaas geen idee uit welk jaar hij komt, maar dat die oud is dat is één ding wat zeker is. Ik ben er ieder geval blij mee! Net zoals met de sneeuw die nu bij ons in de stad ligt, doet mij heerlijk denken aan Noorwegen ♥.

7 opmerkingen:

 1. Wat een super leuk kaartje! En bedankt voor je berichtje. Ik ben ook bij de premiere in Londen geweest voor Harry Potter! Wij hebben daar ook met een grote groep op het plein geslapen haha. Hoelaat was jij er? Wij kwamen de dag ervoor om kwart over 12 aan in de rij voor een bandje en zijn uiteindelijk bijna helemaal vooraan geëindigd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh dat is wel heel gaaf! Ik was er met 1 vriendin pas tegen de avond en een andere al 's morgens vroeg ook voor de bandjes xD. Wij zijn uiteindelijk op die twee 'balkons' beland zeg maar. Ahg niet vooraan maar we konden wel fijn iedereen zien! En vooral Helena waar ik voor ging hihi!

   Verwijderen
  2. Haha wat super leuk! Ik was er eigenlijk voor iedereen maar was toch wel heel erg blij dat ik Emma Watson kon zien. Een vriend van mij heeft uiteindelijk een handtekening van Helena gekregen. Ik kon er helaas net niet bij, wel van wat anderen. Ik schrijf er binnenkort een blogpost over haha, dus je ziet die vast voorbij komen.

   Verwijderen
 2. Mooi kaartje! De sneeuw is mooi hier, inderdaad, maar ik ben het wel snel zat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ten eerste wat een super leukke (en originele) blog. Hmm Londen zoveel herrineringen.Super leuk dat je zo'n wat oudere postcard ervan hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat tof zo'n oud kaartje! Londen verveelt nooit :)

  BeantwoordenVerwijderen