woensdag 5 december 2012

Gekocht: Maastricht, op een rommelmarkt


Toen ik samen met vriendlief in Juli een weekendje in Maastricht zat om mijn diploma te vieren, zagen we in een Maastricht boekje staan dat er op zaterdag rommelmarkt was, voor het station. Natuurlijk moesten we daar een kijkje nemen en stonden we op tijd op om zo rond een uurtje of kwart over 10 daar al aanwezig te zijn. Want in dit zelfde boekje stond dat het er erg druk kon zijn. Dus ik verwachte er nogal wat van maar uiteindelijk was het best klein. 

Wel hadden ze één geweldige stand, en deze was vol met postkaartjes en andere post dingen. Dus snuffelde ik samen met vriendje bakken door en kocht ik uiteindelijk 6 oude postkaarten en kreeg ik er nog drie van vriendlief. Omdat deze van zijn woonplaats waren en hij dat erg leuk vond!

Maar goed dit is wel één van mijn oudste postkaartjes en ook wel een beetje mijn lievelings postkaartje, vanwege het mooie landschap en de elanden die er op staan. Het kaartjes komt overigs uit 1922 en normaal zit er ook nog een echte plastic hoesje om heen om het kaartje te beschermen. Kijk dat is nou nog eens netjes!

6 opmerkingen:

 1. Het is inderdaad een mooi kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk kaartje, wel bijzonder om zo'n 'oudje' te vinden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi zijn die oude kaarten hè? Maar soms zo heeeel erg duur. Of viel het bij jou wel mee?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als het goed is waren ze 50 cent per stuk! Dus dat vond ik nog wel mee vallen :)

   Verwijderen
 4. Wauw heel mooi zeg! En zo goedkoop. Op de rommelmarkt kan je altijd zo erg leuke spullen vinden, die zo goedkoop zijn. Ik ben erg fan van rommelmarkten :) x

  BeantwoordenVerwijderen