donderdag 27 december 2012

Game over met de kerstdagen

Boomerang - Pathe Bioscoop


Eindelijk, de feestdagen zijn bijna over. Kerst zit er op en nu hoef ik alleen nog maar oud en nieuw te over leven waar ik iets minder tegen opzie dan kerst. Ondanks dat kerst best wel oke was ben ik blij dat het over is. Al zou ik wel de vele films missen op tv. 

Bovenstaande kaartje haalde ik afgelopen maandag uit de boomerang molen in de pathe bioscoop waar ik samen met vriendinnetje Andrea de laatste twilight film bezocht. Voor mij was het al weer de deerde keer en voor haar de eerste keer. 

5 opmerkingen:

 1. Een heel fijn uiteinde gewenst alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geniet van het laatste stukje dit jaar & een nieuw begin voor een nieuw jaar!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alvast een hele fijne jaarwisseling en een gelukkig nieuw jaar toegewenst! Je kaartje uit Brussel ga ik zeker nog doen hoor, ik ben er alleen twee weken niet, dus het loopt enige vertraging op, sorry!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Och lieverdje toch! Als het niet loopt zoals het zou moeten zijn de kerstdagen echt niet fijn hè? Gelukkig voor jou zijn ze voorbij. Wel heel fijn dat je met je vriendin naar een film kon gaan kijken, toch? Sterkte met alle perikelen. Misschien mag ik je toch zo fijn mogelijke laatste dagen van het jaar wensen en je bedanken voor alle lieve woorden op mijn blog!

  BeantwoordenVerwijderen