woensdag 19 december 2012

Flow winterboek: Brieven & kaarten specialWaarschijnlijk is er al ontzettend veel over geschreven, wat ook niet zo gek is aangezien dit winterboek al een tijd in de boekenwinkels ligt. Maar toch wil ik er nog even wat over schrijven aangezien ik hem vorige week pas kocht, samen met de nieuwste flow in 1 pakket. Oh wat vond ik dat toch fijn, want ik wilde ook de nieuwste flow graag hebben en voor 15,00 euro vond ik een tijdschrift & boek wel fijn! Dus al snel rekende ik af en zo bleef het boek nog een paar dagen liggen, want ik ging naar Londen en wilde hem graag mooi houden. Dus besloot ik het pakket nog even dicht te laten.

Ondertussen heb ik hem gisteren open gemaakt, terwijl mijn voeten op de kachel lagen en ik wat te drinken had begon ik met dit boek. En oh wat was het toch heerlijk! Lekker lezen over mensen die brieven schrijven, verzamelen en over verschillende projecten. En niet te vergeten alle extra's die er in zitten waardoor ik alleen maar meer zin heb om postkaartjes te versturen. Hierdoor zijn de twee projecten die ik al een tijdje in mijn hoofd heb zitten weer naar boven komen drijven, en misschien ga ik er in 2013 wel eindelijk iets mee doen. Maar voor nu wil ik jullie vooral laten genieten van de foto's die ik maakte van het boek, en vergeet hem vooral niet zelf te kopen!5 opmerkingen:

 1. Wat leuk! Ik kende dit boek nog helemaal niet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er leuk uit! Misschien dat ik ook nog wel een kijkje voor dit boek ga nemen..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er erg leuk uit. Ik koop eigenlijk nooit bladen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er super mooi uit. Ik ben al meer dan een jaar lid van de Flow en ze stellen me nooit teleur. Het winterboek vind ik wel ietsjes te duur :S

  BeantwoordenVerwijderen