About Postcards and Memories

Postcards and Memories is ontstaan uit mijn liefde voor ansichtkaarten. Op een dood gewone donderdag middag in maart (2012), besloot ik grondig mijn kamer op te ruimen. Van alles werd uit mijn kamer gehaald en schoon gemaakt en ga zo maar door. Natuurlijk heeft dit niks met postkaartjes te maken maar door dit opruimen kwam ik er wel achter hoeveel ansichtkaarten ik eigenlijk had. Die ik zelf gekocht had, ontvangen had en natuurlijk niet te vergeten de kaartjes die ik ontving toen ik actief bezig was met postcrossing. Op die dag kwam ook het idee om een 365 dagen project te starten, en dan natuurlijk met de kaartjes. Ik besloot elke dag een kaartje in te scannen en deze online te zetten! Helaas kwam hier na zo’n drie maanden een einde aan. Ik verzamel tot op de dag van vandaag nog steeds kaartjes maar ik vond het elke dag inscannen gewoon erg vervelend worden, waardoor ik stopte met mijn project….

Zoals ik hier boven al zei ben ik nog steeds actief bezig met het verzamelen van postkaartjes. Ondanks dat ik gestopt was bleef ik maar postkaartjes kopen waar ik ook was. Zo kocht ik in Juli nog een aantal oude kaartjes in Maastricht en bleef ik in kringloop winkels zoeken naar kaartjes. Maar tijdens dagjes weg en vakantie bleef ik kaartjes voor mijzelf kopen! Gewoon omdat het leuk is om een kaartje te kopen op de plaats waar je geweest bent. Hiernaast bleef het steeds kriebelen om er over te bloggen, mijn collectie te showen en misschien wel ideeën op papier zetten om kaartjes te bewaren. Want om ze nou in een mandje of iets te bewaren is natuurlijk ook een beetje saai.

Na dat ik terug kwam van mijn twee maanden in Noorwegen begon ik het bloggen hier over toch te missen. Ik wilde graag weer dingen delen maar ook weer niet te persoonlijk gaan en hierdoor was de keuze al snel gemaakt. Ik ga gewoon mijn postkaartjes een kans geven en showen aan de wereld. Gewoon omdat dit echt mijn ding is!

*** EXTRA
Klik hier om oude lay-outs te zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten