donderdag 8 augustus 2013

Count you Blessings #12

Gekocht: Delft, Nederland (bijna de ikea) 

 

♥♥♥

- 31 juli had ik mijn laatste werkdag en ik kreeg een prachtige orchidee! Die nu mooi naast de andere staat die we al eerder kregen. Ik ben echt verliefd op die bloemen aan het worden!
- Op mijn eerste vakantie dag ontving ik het pakketje uit de geocaching webshop! En ik ben er echt super blij mee en wil hierdoor alleen nog maar meer bestellen!
- Sinds 1 augustus is de 31 dagen challenge waar ik al eerder over vertelde en tot op de dag van vandaag hebben we er elke dag één of meerdere gevonden

- Afgelopen weekend waren we weer fijn een weekendje in Haren. Wat dit keer minder druk over kwam en niet veel heen en weer gevlieg was.
- Zaterdag avond gingen we samen met Chris ook even geocaching en we vonden er wel vijf! En ondertussen maakte we natuurlijk ook even foto's op een leuk bruggetje.
- Bij één cache lieten we de travelbug achter die we laatst vonden in Den-haag.- Zondag ochtend gingen we naar het tuinhuisje van Dennis zijn Opa&Oma en maakte we een kleine wandeling om ook een cache te zoeken en meteen even laten zien hoe dat nou allemaal werkt.
- Bij de cache kwam een man naar ons toe die ons zijn Woodie gaf die we ook mochten houden, echt super leuk ook om iemand tegen te komen die dit ook doet.
 - 's Middags gingen we nog de stad in en hebben we samen met Trienko&Anna ook naar een aantal cache's gevonden.


- Vanavond gingen we toch nog ook even een cache zoeken want we wilde graag onze eerste travelbug achter laten en dit deden we dan ook!
- En toen namen we Nessie mee die helemaal uit schotland is gekomen!
- Ook zit ik er aan te denken om een pagina aan te maken over de caches die we vinden en om bij te houden waar onze travelbug allemaal is geweest. (leuk of niet leuk?)

4 opmerkingen:

 1. Zeker een leuk idee om een pagina te maken met wat jullie allemaal al gevonden hebben! En waar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijkheid! ennuh leuk idee om te laten zien wat je allemaal verzameld met de caches!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me leuk om hier meer over te lezen. Ik zal eens opzoeken wat geocaching want ik snap er nog niet veel van :P Maar klinkt allemaal wel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Was idd een erg fijn weekend! En was leuk om zoveel caches te vinden en dat te doen samen met familie.

  BeantwoordenVerwijderen