maandag 22 april 2013

Postkaartjes swappen

Verstuurd naar: Charlotte - Kent, England
Ongeveer een week geleden plaatste ik een foto van de nieuwe postkaartjes bij Søstrene Grene op Instagram. Omdat ze nou eenmaal een hoop nieuwe leuke kaartjes hadden en ik dit even moest delen. Al snel kreeg ik een reactie van Charlotte die vroeg waar deze postkaartjes te kopen. Maar aangezien Søstrene Grene nou niet overal zit besloot ik aan te bieden om een paar postkaartjes naar haar toe te sturen. En dit wilde ze wel! Ze koos een paar postkaartjes uit en later die dag ging ik weer terug naar de stad en heb ik bovenstaande postkaartjes voor haar meegenomen. Die ik natuurlijk weer even posten op IG om te vragen of deze vier goed waren, en dat waren ze!

Gisteren zijn de postkaartjes dan eindelijk op de bus gegaan. En het leukste van dit alles is dat als ze deze postkaartjes gehad heeft ze er ook weer vier terug stuurt! Dus ik ben zeker benieuwd wat ik ga krijgen en zo'n eerste echte swap met meerdere postkaartjes is helemaal leuk! Ook hebben we afgesproken dat nadat ik haar pakketje heb ontvangen we door gaan met postkaartjes naar elkaar te sturen. Dus dan heb ik er dadelijk fijn weer een postcard pal bij! Wat mij stiekem toch wel een beetje blij maakt♥.

6 opmerkingen:

 1. haha, dat zag ik op ig (: Het zijn echt hele mooie kaartjes en wat een mooie foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is wel heel erg leuk! Super dat je ook nog mensen leert kennen en lekker kan ruilen met elkaar..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Laura ik heb even gekeken naar de winkel Søstrene Grene in Groningen lijkt me een creatieve leuke winkel. Leuke postkaart prints, simpel en vrolijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Laura, I do infact love the postcards alot, and I will be sending them as soon as I can.
  I hope you will like yours!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke blog. Ik ben volger geworden. Ik doe zelf aan Postcrossing.

  Groetjes Geralien
  www.nina-hobbysite.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen