zaterdag 9 maart 2013

Een jaar maakt veel verschil..

Uit: Leeuwarden, Nederland - van Stéphanie

Vandaag precies een jaar geleden is het allemaal begonnen, toen begon mijn verzamel 'woede' naar postkaartjes. Ik begon toen namelijk aan mijn 365 dagen project waar ik elke dag een postkaartje in scande en deze online zetten. Alleen hield ik dit uiteindelijk maar 3 maanden vol hield. Bovenstaande kaartje ontving ik in die tijd van Stéphanie en daarmee begon ik mijn project.

Nu een jaar later en een blog verder is het postkaartjes verzamelen echt verzamelen geworden. Eerst deed ik het nog meer voor de blog maar nu koop ik zelf ook postkaartjes als ik ergens een dagje ben geweest. En natuurlijk niet het vergeten het zoeken naar oude postkaartjes in kringloopwinkels, die ik tegenwoordig soms ook wel eens van mensen krijg. Dat is helemaal leuk natuurlijk! Omdat ik vandaag toch ook een beetje wil vieren komt er later vandaag iets leuks online....!

3 opmerkingen:

 1. Leuk dat het echt is uitgegroeid tot een hobby!
  op naar het volgende jaar! Hoe berg jij je kaartjes eigenlijk op? Ben ik wel benieuwd naar..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wil binnenkort daar nog een aantal Posts over maken, maar dat gaat soms niet zo vlug door tijd te kort & werk. Maar ik zal binnenkort er mee beginnen!

   Verwijderen
 2. Wat een vrolijk kaartje, ik vind het al heel wat dat je het 365 dagen project toch nog 3 maanden hebt volgehouden. Zo'n verzameling is ook onuitputtelijk en je spaart waarschijnlijk ook al dozen om ze allemaal in te doen.

  BeantwoordenVerwijderen