zaterdag 23 maart 2013

Nieuwe camera!

Gekocht: Hema, Nederland
Zoals de titel al zwaar doet vermoeden heb ik een nieuwe camera! (eindelijk) Al jaren wil ik een betere camera en dit gevoel werd elke keer weer bevestigd als er iemand naast mij stond met een beter camera. Maar nooit heb ik de stap gemaakt om dit ook daadwerkelijk te doen, deels ook omdat ik gewoon het geld niet had. Nu ik werk heb is dat natuurlijk wel heel anders.

 Zo'n twee weken geleden ging ik samen met Dennis naar de media markt opzoek naar de zelfde camera die hij heeft, aangezien ik er even mee bezig was geweest en deze toch wel hele mooie foto's maakte! Dus eigenlijk was ik meteen verkocht en wilde ik graag die hebben. Eerst gingen we nog opzoek naar de vorige versie er van maar deze was al helemaal niet meer te vinden. Nou goed dan maar de nieuwe versie. Alleen deze was wel een stukje duurder. Uiteindelijk ging er nog een deel van de prijs af alleen moest de camera wel besteld worden. Allemaal prima tot afgelopen donderdag. Toen besloot ik maar eens te bellen omdat er al bijna twee weken voorbij waren, de mevrouw die ik aan de lijn had liep even naar de afdeling om te vragen hoe het allemaal zat. En uiteindelijk kwam er dus uit dat de camera niet meer leverbaar was great maar ik wel een andere versie mocht hebben voor het zelfde geld. Nou prima allemaal dus ik hing op en we besloten om vandaag dus even te gaan kijken. Eenmaal in de Media Markt blijk dit dus niet waar te zijn, ja er kon wel wat geld vanaf maar niet veel. Eerst besloot ik maar om mijn aanbetaling terug te vragen en op het internet te gaan zoeken, tot dat Dennis vroeg of ik het showmodel niet mee kon nemen. Want die stond er immers nog wel en gelukkig mocht dit ook! Na een kort overleg en een inspectie van de camera besloot ik toch maar om het showmodel mee te nemen, want ik wilde hem wel erg graag!

Dus nu heb ik eindelijk na jaren een goede camera die gewoon mooie/goede foto's maakt! En er zitten nog eens leuke instelling op ook. Dus de komende tijd kunnen jullie waarschijnlijk foto's verwachten die er verschillende uitzien zodat ik even kan kijken wat het mooiste is voor mijn blog. Want stiekem kocht ik hem ook wel een beetje voor P&M. Want wie wil er nou geen mooie foto's op zijn blog hebben?

7 opmerkingen:

 1. Leuk! Wat voor foto's heb je gekocht?

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee wat leuk! wel balen dat hij niet meer leverbaar was, dat heb ik ook een keer gehad. Gelukkig kocht ik toen een andere, die achteraf beter was. Veel plezier met foto's maken! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi ja ik heb nu wel dus de gene die ik wou. Want dat is dus het showmodel xD

   Verwijderen
 3. Stomme Media Markt! Maar als nog heb je de camera die je wou (in het wit.. *jaloers*) haha ^^. Ben blij voor je lieverd! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk joh, ben erg benieuwd naar je eerste foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt nu een prima camera hoop dat je er veel plezier aan beleefd.

  BeantwoordenVerwijderen