dinsdag 4 juni 2013

Postkaartjes bewaren: Kaarten hanger

Een nieuwe huis en samen wonen zorgt er natuurlijk voor dat ik nieuwe opberg mogelijkheden krijg. Maar daarnaast moet ik ook wel een beetje rekening houden met Dennis. Want om nou een hele muur vol met postkaartje te plakken wordt misschien ook niet in dank afgenomen! Al zou ik zelf denk ik ook geen hele muur vol wollen. Maar de opberg mogelijkheden komen er wel en er is sowieso al eentje in de woonkamer verschenen! Erg leuk als je het mij vraagt, want zo komt mijn liefde voor de kaartjes toch stiekem een beetje naar voren.
Ik weet niet zo goed hoe ik dit bovenste geval moet noemen, dus ik noem het voor nu maar een kaarten houder. Want dat doet het nou eenmaal, postkaartjes vast houden. De kaarten hanger kregen we al een tijd geleden van Tilly en heeft een tijd in Groningen gehangen met maar weinig er op. Eenmaal over in ons huisje en Dennis die een bui had dat hij dingen wilde ophangen besloten we de hanger te gaan gebruiken om postkaartjes op te hangen. Zo gezegd zo gedaan, het rekje hing en het uitzoeken van de postkaartjes was begonnen!

Zoals je kan zien hangen er verschillende postkaartjes in. Zo is er een postkaartje uit Afrika, twee postkaartjes die ik kreeg van Dennis, Noorwegen, Londen, postkaartjes die ik ontving van andere en nog een paar wat oudere postkaartjes. Voor nu blijven deze postkaartjes een tijdje hangen, maar het zal best kunnen dat deze nog eens vervangen worden door andere!

7 opmerkingen:

 1. Het ziet er inderdaad erg leuk uit en een voordeel is dat je nog eens kan wisselen van postkaarten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Moooose :D It looks really cool! Neat way of showing off your postcards :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk dat je nu toch je kaartjes een plek kan geven in je nieuwe huis!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg leuk gedaan & ook leuk om te zien dat jouw hobby mag pronken in de woonkamer!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat jullie gaan samenwonen: gefeliciteerd! Met deze toffe kaartjeshanger moet hij ook wel blij zijn toch ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is leuk gedaan, heeft je mooie kaartjes toch een mooi plekje in huis!

  BeantwoordenVerwijderen