donderdag 7 februari 2013

Een nieuw hoofstuk in mijn leven

Gekregen: Groningen, Groningen (bij Søstrene Grene)


De afgelopen 1,5 week is het bloggen er bij mij totaal ingeschoten. Het scheelde een hoop dat ik de laatste twee blogjes al een soort van klaar had staan, waardoor ik jullie toch niet helemaal alleen achter liet. Natuurlijk hoef ik mij niet te verantwoorden waarom ik zo lang afwezig ben geweest, maar toch schrijf ik er wat over.

Zo is mijn leven in de afgelopen 1,5 week even 360 graden gedraaid en staat alles op zijn kop. Afgelopen vrijdag ben ik natuurlijk begonnen met werken waar ik toch wel weer erg aan moet wennen. Maar ik heb het tot nu toe wel ontzettend naar mijn zin! Het vroege op staan is wel even wennen. Gelukkig heb ik vandaag en morgen avonddienst waardoor ik toch een beetje kan uitslapen en eindelijk weer eens bloggen! Maar dit is niet alles, want zo'n drie weken geleden kwam er opeens ook een nieuw iemand mijn leven binnen wandelen, waarmee ik vorige week dinsdag een date mee had. En sinds dien zijn we alleen maar meer en meer naar elkaar toe gegroeid. Dat is het enige wat ik er nu over kwijt wil, oh en natuurlijk dat ik geniet van elk moment dat we samen zijn♥.

En dat was het voor nu al weer! Ik ga ieder geval vandaag en morgen wat vooruit schrijven zodat als ik geen zin heb om te bloggen na mijn werk ik jullie toch nog kan verblijden met leuke kaartjes (:! 

Tot snel weer!

7 opmerkingen:

 1. Oeh wat leuk en spannend :-) geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn om te lezen dat je happy bent. Enjoy! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk om te horen! Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke mededelingen! En wat en schattig kaartje, geniet ervan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat super leuk om te horen zeg! Geniet ervan meis..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh wat een leuk kaartje zeg! FIjn dat het zo goed gaat. Ik heb ook elke keer wer moeite met het vroege opstaan, maar eenmaal eruit valt het ook wel weer mee hihi. Geniet van het samenzijn met je date!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die date is echt een blijvertje hoor :).

  BeantwoordenVerwijderen